Sobre nosaltres

Dos països, dos ports, dues dones

Marta

Hola, sóc la Marta, una barcelonina de cap a peus que fa més de 20 anys que viu a Hamburg. Principalment em dedico a l’ensenyament, però una de les meves gran passions han estat des de sempre els colors, les formes i les estructures. Després de pintar alguns anys en solitari i de fer diferents cursos de pintura, vaig conèixer la Frauke. Ara fa més de quatre anys que vam decidir pintar juntes.

 

Frauke

Hola, sóc la Frauke, una ciutadana hamburguesa de soca-rel i dissenyadora gràfica de professió. L’art m’ha acompanyat  tota la vida. Pinto des de que puc  sostenir un llapis, un tros de carbó entre les meves mans. Des de sempre pintar ha estat una de les meves grans passions. Ara fa una mica més de quatre anys que la Marta i jo vam decidir pintar juntes.


www.fraukekohlmorgen.de


Estimem el que fem

Juntes som creatives. El sentiment de tenir alguna cosa en comú no es basa tan sols en un intercanvi d’idees i en disfrutar pintant i exposant els quadres, sino també en la creació especial de les nostres obres. De la solitud que “pateix” tot artista va surgir la necessitat de crear conjuntament. Pintem al mateix temps, treballant en la mateixa tela i elaborant a quatre mans el mateix quadre. El nostre treball és el resultat d’una reflexió conjunta!